Monitorizarea șantierului: ROCK

Trăim din ce în ce mai mult în orașe inteligente, cu proiecte majore de infrastructură și lucrări de construcții importante. Acest lucru aduce provocări fără egal în domeniul ingineriei civile și structurale și face necesară evaluarea vibrațiilor și analiza atentă a datelor rezultate. Sursele multiple de vibrații determină deseori un disconfort la nivel uman, dar și posibile daune de natură structurală.

Oferim soluțiile tehnice și expertiza necesară pentru a monitoriza șantierele, în așa fel încât să gestionăm riscurile, să asigurăm durabilitatea activelor și să diminuăm considerabil neplăcerile aduse locuitorilor zonelor învecinate.

Cu ajutorul SYSCOM ROCK, un dispozitiv compact de monitorizare a vibrațiilor, și pe baza datelor oferite de acesta, venim cu propuneri și planuri concrete pentru ca șantierele să poată funcționa în continuare, fără daune asupra clădirilor învecinate.

SYSCOM ROCK are autonomie de 6 luni și poate funcționa fără cablu. Acesta integrează tehnologii inovatoare, atestate, utilizând componente cu putere de funcționare redusă.

De ce SYSCOM ROCK

Dispozitiv de monitorizare a vibrațiilor de la distanță în timp real pentru cea mai bună eficiență
Dispozitivul ROCK include cel mai nou dispozitiv de comunicare LTE și este configurat să trimită toate datele înregistrate direct la SCS. Prin simpla conectare la contul SCS, optimizați informațiile relevante sortate automat în funcție de proiecte, cu notificări inteligente pentru o evaluare rapidă a monitorizării vibrațiilor.
Eficientizați vizitele de pe șantier, supraveghind situația de la distanță și în timp real.
Autonomie foarte îndelungată
Pe o configurație tipică de monitorizare a șantierului, autonomia ROCK durează mai mult de 6 luni, fără o intrare externă de alimentare.
Instalarea dispozitivelor ROCK fără utilizarea cablului determină economii esențiale, fără griji cu privire la amplasarea liniilor electrice. Pentru monitorizarea pe termen mai lung, alegeți panoul solar sau optați pentru alimentarea prin power bank pentru a extinde autonomia ROCK atunci când este necesar.
Robustețe
Robustețea dispozitivului ROCK este atinsă cu ajutorul unei carcase în totalitate din aluminiu, oferind, de asemenea, cea mai bună protecție din clasa de protecție la infiltrare IP67 pentru imersiune temporară sub apă. Cu o amprentă redusă, ROCK este adaptat pentru medii exterioare dure și zone aglomerate, unde spațiul reprezintă o problemă.

Caracteristici principale

  • Declanșator în funcție de eveniment pe și / sau moduri de înregistrare continuă în fundal
  • Timp înainte eveniment de până la 4 secunde la 1000sps și post-eveniment de până la 30 de secunde, setabil de către utilizator în funcție de rata de eșantionare
  • + -135mm / s – + -5,3in / s interval de măsurare
  • > intervalul dinamic de 110dB @ 1000sps cu convertoare A / D de 24 biți
  • Cel mai bun din clasa DIN45669 conform clasei 1, interval de frecvență 1-350Hz
  • Notificări inteligente SCS și alarmare îmbunătățită
  • Rata de eșantionare 500, 1000, 2000, 4000 Hz, setabilă de către utilizator
  • Autonomie de 6 luni
  • Senzor de viteză triaxial (XYZ), montare pe perete sau pe podea
  • Puls de testare periodic setat de către utilizator și starea de sănătate a sistemului
Studiu de caz

Monitorizarea REM

Pentru proiecte asociate cu alte tipuri de structuri:
MONITORIZAREA DE LUNGĂ DURATĂ

Monitorizare
CLĂDIRI
Monitorizare
BARAJE
Monitorizare
CLĂDIRI ISTORICE
Monitorizare
SPITALE